Βιοκαθαρισμός σκαφών αναψυχής

Τα σκάφη αναψυχής και οι θαλαμηγοί είναι λογικό να παρουσιάζουν μια πιο μεγάλη ανάγκη βιοκαθαρισμού λόγω συσσώρευση σκόνης, ρύπων, ακάρεων, μικροοργανισμών, μικροβίων, οσμών, ακόμη και μούχλας, που οφείλονται κυρίως στο συνδυασμό υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, οι οποίες αναπτύσσονται στον χώρο ενός σκάφους, καθώς και στον ελλιπή εξαερισμό του.

εσωτερικός χώρος του σκάφους

Η σκόνη, τα ακάρεα τα άλατα, η άμμος είναι αιτίες των δυσάρεστων οσμών και του ανθυγιεινού «μικροκλίματος» στον εσωτερικό χώρο ενός σκάφους, με πιθανή επίπτωση την ταχύτερη φθορά της θαλαμηγού και την μείωση της αξίας του.
Οι εργαζόμενοι στα σκάφη αναψυχής συνήθως δεν έχουν τις γνώσεις, ούτε και τα μέσα να κάνουν σωστούς καθαρισμούς στο σαλόνι, τη μοκέτα και τα στρώματα και πολλές φορές η έλλειψη των γνώσεων αυτών δημιουργεί και ζημιές στα υλικά και στον εξοπλισμό.
Το σκάφος πολλές φορές είναι το «δεύτερο σπίτι» σας!!!

τεχνογνωσία και βιοκαθαρισμός

Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία και τα μέσα να παρέχει την ανάλογη καθαριότητα και υγιεινή που χρειάζεται ένας τέτοιος χώρος, διαθέτοντας εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, ειδικευμένους & έμπιστους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας, βέβαια οικολογικά απορρυπαντικά.

Έτσι είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εγγυηθούμε τον άριστο, άψογο, οικολογικό και οικονομικό καθαρισμό και την επαγγελματική απολύμανση στο σκάφος σας  και στο χρόνο της επιλογής σας

ανάλυση και μέθοδος καθαρισμού

πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία καθαρισμού, αναλύουμε την ποιότητα των υφασμάτων και μετά αποφασίζουμε ποιά μέθοδο θα χρησιμοποιήσουμε για να τα καθαρίσουμε.
Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε μας προσφέρει την δυνατότητα να εναλλάσουμε τους τρόπους καθαρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και την ανοχή των υφασμάτων.

κλείστε ραντεβού άμεσα

το συνεργείο μας είναι διαθέσιμο να προσαρμόσει το ωράριό του ανάλογα με τις ανάγκες σας