Η εταιρία μας

η εταιρία

Η FRESH CLEAN CARPET (FCC) είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πολυετή πείρα, που παρακολουθεί και ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του καθαρισμού.
Η ευέλικτη δομή μας, μας επιτρέπει να λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις με την εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων στον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών, με σύγχρονη τεχνολογία και μεθόδους, σε αρμονία με το περιβάλλον

το προσωπικό

Με τη λεπτομερή επιθεώρηση χώρων και προϊόντων, την εξακρίβωση του προβλήματος, την εφαρμογή όλων των προληπτικών μεθόδων, επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  .

Η συνεχής ενημέρωση των τεχνικών μας σχετικά με τις νέες εξελίξεις και η σταθερή μελέτη του κάθε προβλήματος, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας, είναι στοιχεία που μας επιτρέπουν να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρισμού.

πελατοκεντρική νοοτροπία

 

Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας  είναι το κέντρο των ενεργειών μας.

Όντας γνώστες των δυσμενών οικονομικών καταστάσεων, που επικρατούν, επιχειρούμε και καταφέρνουμε να αποδίδουμε υψηλού επιπέδου εργασία σε φιλικές και προσβάσιμες τιμές. Σε μια εποχή που πολλές φορές ό,τι πληρώνεις δεν παίρνεις, λειτουργώντας ενάντια στην πολιτική των συνεχόμενων αυξήσεων, εμείς  πετυχαίνουμε ποιοτικούς καθαρισμούς με ελάχιστη επιβάρυνση.

Επικροτώντας ότι η ποιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλή τιμή είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για αυτό που πιστεύουμε.
Ξέρουμε ότι οι καλές σχέσεις με του πελάτες μας, οδηγούν στην δημιουργία άψογων συνεργασιών, κάνοντας τον καθαρισμό των χαλιών σας προσωπική μας υπόθεση.

Τέλος, εξασφαλίζουμε στο προσωπικό μας άριστες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να δίνονται τα κίνητρα για να προσφέρει τα μέγιστα.

κλείστε ραντεβού άμεσα

το συνεργείο μας είναι διαθέσιμο να προσαρμόσει το ωράριό του ανάλογα με τις ανάγκες σας