τμήμα φασόν

συνεργασία με την εταιρία μας

Έχουμε αποδείξει την άμεση & ανώτερη ποιότητα στην εργασία μας! Επίσης την δυνατότητα και την ετοιμότητα ικανοποίησης κάθε αιτήματος των συνεργατών μας καθώς και κάθε νέου ελεύθερου συνεργάτη.

συνεργαζόμαστε

Αναλαμβάνουμε με σιγουριά, υπευθυνότητα & με την εγγύηση της 30ετούς πείρας μας:

  • Ταπητοκαθαριστήρια
  • Πρατήρια & Καταστήματα εμπορίας χαλιών
  • Καθαριστήρια Ρούχων
  • Στεγνοκαθαριστήρια

ειδικές τιμές

Προσφέρουμε προνομιακές τιμές και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την ποσότητα και την διάρκεια της συνεργασίας.

υποστήριξη

Η συνεργασία δεν περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό των χαλιών αλλά μπορούμε να φυλάξουμε για εσάς τα χαλιά ή ακόμη και να τα μεταφέρουμε για λογαριασμό της εταιρίας σας

εξοπλισμός και τεχνογνωσία

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι προέκταση και της δικής σας επιχείρησης. Το ίδιο ισχύει και η τεχνογνωσία μας που θα αντιμετωπίσει κάθε λεκέ και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους

σύγχρονος εξοπλισμός

Το νέο μας υπερσύγχρονο πλυστικό μηχάνημα με τέσσερις  κυλινδρικές βούρτσες, που η κάθε μία στη γραμμή πλυσίματος έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ξεχωριστά διαθέτει:

– μετρικό σύστημα για την μέτρηση του χαλιού με ακρίβεια, ώστε να αποφεύγονται αναγραμματισμοί και λάθη.

– αισθητήρες, που αναγνωρίζουν την ποιότητα του χαλιού,  ώστε να προσαρμόζει την ποσότητα του νερού, του σαπουνιού (μη αλκαλικά  σαπούνια) την ταχύτητα πλυσίματος, την πίεση σε κάθε βούρτσα ξεχωριστά, καθώς και την περιστροφή τους (δεξιά –  αριστερά), έτσι ώστε κανένας τετραγωνικός  πόντος να μην  μένει άπλυτος και βρώμικος.

– Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι  τα χαλιά σας θα έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση, χωρίς λύσεις ανάγκης και φθορές.