καθαρισμός στρωμάτων

Ένα παιδικό στρώμα φιλοξενεί από 1.000.000 – 5.000.000 ακάρεα. Όσο πιο παλιό είναι ένα στρώμα τόσο μεγαλύτερη και η συγκέντρωση των ακάρεων και των βλαβερών ουσιών τους. Αρκεί να σκεφτείτε ότι μέσα σε 1 μήνα το καινούριο σας στρώμα θα έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 από αυτά και σε 1 χρόνο πάνω από 2.000.000.

Στο στρώμα ζουν, τρώνε, αποβάλλουν τα περιττώματά τους, αναπαράγονται και πεθαίνουν. Από έναν ενήλικα πέφτουν ετησίως περίπου 1000 γραμμ. νεκρού δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και σκεφτείτε ότι ένας ενήλικας 65 ετών έχει περάσει το 1/3 της ζωής του στο κρεβάτι.

Τα περιττώματα των ακάρεων προκαλούν τις αλλεργίες!

Στα περιττώματά τους περιέχεται μια ουσία που λέγεται γουανίνη. Η γουανίνη είναι αυτή που προκαλεί τα αλλεργικά συμπτώματα. Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι τόσο ελαφριοί που μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη και το στόμα μέσω της αναπνοής

η καλύτερη λύση

Τα συστήματα βιοκαθαρισμού με ατμό, τίναγμα και αναρρόφηση καταργούν και μειώνουν σημαντικά τη χρήση απορρυπαντικών και απομακρύνουν τους ρύπους αποτελεσματικότερα χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

καθαρισμός στον χώρο σας

Δεν μετακινούμε τα στρώματα σε άλλο χώρο.
Ερχόμαστε στο χώρο σας μεταφέροντας εκεί τον εξοπλισμό μας.
Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον επιτόπου καθαρισμό, διαπιστώνοντας και οι ίδιοι με τα μάτια σας την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

ξηρός ατμός 150 βαθμούς κελσίου

Τα στρώματα, καθαρίζονται με ειδικό μηχάνημα τινάγματος και αναρρόφησης υψηλής ταχύτητας αλλά και με ατμοπαραγωγό που παράγει ατμό 150 °C, τον όποιο εκτοξεύουμε με πίεση 3-6 ατμοσφαίρων στο στρώμα,  ώστε τα ακάρεα να αποκολληθούν από τα υφάσματα και με ισχυρή απορρόφηση να αφαιρεθούν μαζί με τα περιττώματά τους η σκόνη, οι μύκητες και άλλοι μικροοργανισμοί.

καθαριότητα και φρεσκάδα

Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, ψεκάζουμε με βιολογικό και υποαλλεργικό υγρό για φρεσκάδα το οποίο περιέχει αιθέρια έλαια (ευκαλύπτου) και άλλα φυσικά συστατικά. Δεν είναι καθόλου τοξικό! Στεγνώνει σε 30 λεπτά!

ενημερωθείτε από το συνεργείο μας

Ζητήστε από το συνεργείο μας να βάλουν το ειδικό πανάκι –  φίλτρο στην απορρόφηση για να δείτε τι συμβαίνει.

Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε τι πραγματικά περιέχει το στρώμα σας και που κοιμάστε. Η διαφορά δεν φαίνεται μόνο μετά από τον καθαρισμό. Φαίνεται κι από την ποιότητα ύπνου που θα έχετε από το ίδιο κιόλας βράδυ. Άνθρωποι με προβλήματα αλλεργίας θα αισθανθούν την διαφορά όχι μόνο πάνω στο στρώμα αλλά και σε ολόκληρο το δωμάτιο

Προσφορές για καθαρισμό στρωμάτων

Single

20

μονό στρώμα
 • βιολογικός καθαρισμός
 • μέθοδος ατμού κι αναρρόφησης
 • επί τόπου διαδικασία
 • απόσμηση με υποαλλεργικά αιθέρια έλαια
κλείστε ραντεβου

Dual

25

διπλό στρώμα
 • βιολογικός καθαρισμός
 • μέθοδος ατμού κι αναρρόφησης
 • επί τόπου διαδικασία
 • απόσμηση με υποαλλεργικά αιθέρια έλαια
κλείστε ραντεβου

παιδικό

15

μονό
 • βιολογικός καθαρισμός
 • μέθοδος ατμού κι αναρρόφησης
 • επί τόπου διαδικασία
 • απόσμηση με υποαλλεργικά αιθέρια έλαια
κλείστε ραντεβου